Prilagodba

Košnja groblja

  Novosti Komunalac         06.05.2021.
Košnja groblja

Komunalac d.o.o. Grubišno Polje ispričava se građanima Grada Grubišno Polje, korisnicima naših usluga što se zbog loših vremenskih uvjeta u kojima do sada su bila samo dva sunčana dana, otkako je trava počela rasti, nisu uspjela pokositi groblja koja su već planom trebala biti pokošena. Uz to napominjemo da na području grada imamo 16 groblja koja održavamo i ne možemo stići na sva u isto vrijeme. Uz to napominjemo da se između spomenika može kositi samo trimerima  i to kada je suha trava kako se ista ne bi ljepila na spomenike. Svemu navedenom slijedilo je stanje vezano uz Covid-19 jer je dio zaposlenika bilo odsutno zbog bolesti ili izolacije.

Još jednom napominjemo da su prioriteti košnje groblja na kojima  se održavaju sahrane.

Zahvaljujemo još jednom svim korisnicima komunalnih usluga Komunalca d.o.o. Grubišno Polje na strpljenju i razumijevanju uz obećanje da će se kroz nekoliko dana ispuniti plan košnje predviđenih groblja.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.