Prilagodba

Potpisan ugovor za nabavu komunalnih vozila

  Novosti Projekt         24.03.2021.
Potpisan ugovor za nabavu komunalnih vozila

U okviru projekta "Nabava komunalnih vozila za odovjeno prikupljanje otpada u Grubišnom Polju" koji se sufinancira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, nakon uspješno pravednog postupka javne nabave jučer je sa odabranim ponuditeljem, tvrtkom Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca potpisan ugovor o nabavi dva komunalna vozila.

Sam postupak javne nabave bio je podjeljen u 2 grupe, odnosno svaka grupa za jedno vozilo.

U prvoj grupi radi se o nabavci komunlnog vozila samopodizač kontejnera sa mini kranom gdje je za isti ugovorena nabavna vrijednost od 699.250,00 kn i krajnjim rokom isporuke do 30.04.2021.

U drugoj grupi radi se o nabavci komunlnog vozila sa nadogradnjom za skupljanje otpada od 7,5m3 gdje je za isti ugovorena nabavna vrijednost od 516.250,00 kn i krajnjim rokom isporuke do 31.05.2021.

Do sada u okviru projekta izrađene su web stranice projekta, promidžbeni materijal, plakati i letci o razvrstavanju otpada koji će biti podjeljeni korisnicima.

EU projekt
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda
Za više informacija o Eu fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr
Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
Grad Grubišno Polje
Komunalac d.o.o.
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.